html5 templatesKamini

  • SOBNI KAMINI - Oblici, boje i površinske strukture sobnih kamina razlikuju se ovisno o modelu, od nostalgičnih oblika pa do modernog suvremenog izgleda. Kamin se mora uklopiti u prostor, s ugrađenim materijalima i oblikom kakav Vi zamislite, i prilagođen Vašim mogućnostima.  Uz naš stručni savjet, te Vaše zahtjeve i želje, postavit ćemo Vam jedinstven kamin koji će osigurati ugodnu toplinu i osjećaj doma, a unutarnjem uređenju prostora dati prizvuk nostalgije vatre i pucketanja drva. 
  • Moderni kamini -Moderan način života iziskuje moderan, funkcionalan i u isti mah nostalgičan način zagrijavanja prostora u kojem obitavamo. Grijanje kaminima!            Tvrtka “ KOP “ nudi Vam različite tipove kamina. Kamine s klasičnim načinom zagrijavanja, kaminine kod kojih se višak topline distribuira uz pomoć ventilator u druge prostorije, bio kamine, kamine na pelete, te kamine na centralno grijanje. 
  • Jedinstveni kamini - Svaki od naših kamina je jedinstven i poseban po tome jer je rađen prema Vašim željama, zamislima i mogućnostima prostora, a ujedno pazeći da je kamin siguran, izrađen po pravilima koje struka zahtijeva, pazeći pritom da bude zadovoljena funkcionalna i estetska uloga samog kamina.
  • Funkcionalni kamini - Mi Vaše želje pretvaramo u stvarnost, na način da Vam izgradimo kamin koji će biti funkcionalan, koji će se stopiti s ostatkom interijera i koji će biti samo Vaš, jer ste ga Vi osmislili. Na taj ćete način u hladnim danima mirno i sigurno uživati u toploj I ugodnoj atmosferi Vašeg doma. 

Ugradnja kamina . . .


Za ugradnju kamina bitno je predvidjeti neke detalje koji su specifični za različite vrste proizvoda.
Najbolji rezultati se mogu postići kad prilikom projektiranja stambenog objekta zatražite popis predviđenih radnji koje treba odraditi u toku gradnje, jer u tome trenutku možemo sugerirati optimalnu pripremu za izradu kamina kakvog ste zamislili.
U slučaju da ste poželjeli kamin ugraditi u već postojeći objekat, jednostavno se možete informirati na način da nas kontaktirate, pošaljete nam nacrt Vašeg prostora ili dogovorite posjet našeg stručnjaka.


Galerija . . . 

Adresa

M. Kovača 62
Mursko Središće
40315

Kontakt

e-mail: [email protected]
Telefon:   040 / 543 – 922
Mobitel:   098 / 312-214

Linkovi

Njuškalo