Kamini za centralno grijanje

Kamin Ana

Kamin Ana je kamin na centralno grijanje. Ugrađeno je ložište Termotehnika Karla.

Klupica je obučena u Vapnenac Plano.

Kamin Sabljić

Termotehnika je izradila ložište Magdalena snage 48 - 50 kw, koje je ugrađeno u kamin Sabljić. Kamin te jačine predviđen je za velike prostore, kao restorani, pizzerie i sl. Takav kamin može grijati dvije obiteljske kuće od po 200 m2.

Kamin NoBeL

Termotehnika proizvođač je ložišta Petra 33 kw jačine, koje je ugrađeno u kamin NoBeL.

Temeljni dio kamina je ukrašen sa reljefnim pločicama, kao i zid na kojem je kamin. Klupica ispred kamina i okvir kamina su od kamena Zimbabwe antikato četkani.

 

Kamin Vid

Termotehnika je proizvođač ložišta od 25 kw koje je ugrađeno u kamin Vid. Kamin je spojen na centralno grijanje. 

Kamin Drožđan

Kamin sa ugrađenim ložištem Petra ( proizvod Termotehnike ) jačine 33 kw  , spajan na centralno grijanje. Polica ispred ložišta je granit Multicolore, dok je temeljni i ložni dio kao i kutija za drva obrađen sa smeđom granitnom bunjicom. Greda je hrastova kao i poklopac kutije za drva. 

Kamin SaNi

Ugrađeno ložište Senko 35. Ugrađen je granit Multicolore Bolivari. Kamin je obložen prirodnim kamenom, smeđom bunjicom. Greda kao, klupica desno i poklopac na kutiji za drva su od masivne hrastovine.

Kamin STaF

Kamin jačine 25 kw. Ugrađeno ložište Barni C25, sa prizmatićnim staklom. Donja polica, polica na nadvoju i okomice oko ložišta su od granita Multicolore Bolivari, dok je temeljni , ložni dio, kutija za drva i dio zida obložen smeđom bunjicom ( prirodni kamen ).

 

Kamin Anja

Ugrađeno je ložište Senko 25. Kamen na čeonim starnama temelja, ložnog dijela i nadvoja je Vapnenac Plano. Polica na kojoj je ložište, zatim police za sjedenje kao i polica iznad ložišta su od kamena Multicolor Chili red.

Kontaktirajte nas

Email:
Naslov:
Poruka: