Kamini za centralno grijanje

Kamin DIKA

Kamin Dika

Kamin sa ugrađenim ložištem Poljske tvrtke Kratki.

Ložište je jačine 19 kw, sa prednjim i bočnim staklom, zapremninom vode od 40 litara.

Klupica, portal i gornja polica su od kamena Himalaya Blue, na komori je akrilat bijele boje, dok su temelj i gornja komora rađeni od pločica bunjice.

Kamin Mićo

Kamin u koji je ugrađeno ložište Ema od 20 kw, proizvođaća Termotehnika iz Sveti Križ Začretje, i spojeno na postojeće centralno grijanje.

Temelj, dimnjak i dio zida su obljepljeni kamenom bunjicom, dok je komora završena sa bijelim akrilatom.

Kamin Slavo

Kamin Slavo je kamin na centralno grijanje, sa ugrađenim ložištem Barni 25 kw, domaćeg proizvođača Poljostroj.

Kamin Ana

Kamin Ana je kamin na centralno grijanje. Ugrađeno je ložište Termotehnika Karla.

Klupica je obučena u Vapnenac Plano.

Kamin Sabljić

Termotehnika je izradila ložište Magdalena snage 48 - 50 kw, koje je ugrađeno u kamin Sabljić. Kamin te jačine predviđen je za velike prostore, kao restorani, pizzerie i sl. Takav kamin može grijati dvije obiteljske kuće od po 200 m2.

Kamin NoBeL

Termotehnika proizvođač je ložišta Petra 33 kw jačine, koje je ugrađeno u kamin NoBeL.

Temeljni dio kamina je ukrašen sa reljefnim pločicama, kao i zid na kojem je kamin. Klupica ispred kamina i okvir kamina su od kamena Zimbabwe antikato četkani.

 

Kamin Vid

Termotehnika je proizvođač ložišta od 25 kw koje je ugrađeno u kamin Vid. Kamin je spojen na centralno grijanje. 

Kamin Drožđan

Kamin sa ugrađenim ložištem Petra ( proizvod Termotehnike ) jačine 33 kw  , spajan na centralno grijanje. Polica ispred ložišta je granit Multicolore, dok je temeljni i ložni dio kao i kutija za drva obrađen sa smeđom granitnom bunjicom. Greda je hrastova kao i poklopac kutije za drva. 

Kamin SaNi

Ugrađeno ložište Senko 35. Ugrađen je granit Multicolore Bolivari. Kamin je obložen prirodnim kamenom, smeđom bunjicom. Greda kao, klupica desno i poklopac na kutiji za drva su od masivne hrastovine.

Kamin STaF

Kamin jačine 25 kw. Ugrađeno ložište Barni C25 domaćeg proizvođaća tvrtke Poljostroj, sa prizmatićnim staklom. Donja polica, polica na nadvoju i okomice oko ložišta su od granita Multicolore Bolivari, dok je temeljni , ložni dio, kutija za drva i dio zida obložen smeđom bunjicom ( prirodni kamen ).

 

Kamin Anja

Ugrađeno je ložište Senko 25. Kamen na čeonim starnama temelja, ložnog dijela i nadvoja je Vapnenac Plano. Polica na kojoj je ložište, zatim police za sjedenje kao i polica iznad ložišta su od kamena Multicolor Chili red.

Kontaktirajte nas

Email:
Naslov:
Poruka: